Tuotteet

 

Tuotteidemme tuntomerkit: laatu ja ympäristöystävällisyys

Biokasvu valmistaa laadukkaita ja ekotaloudellisia pihan, puutarhan, nurmikoiden ja urheilualueiden hoitoon, maanviljelyyn, kompostointiin, öljyntorjuntaan, rehujen valmistukseen sekä eläinten hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat testattuja ja turvallisia ja niiden tuotanto tapahtuu valvotuissa olosuhteissa. Tuotteistamme on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja sekä laatutietoisille kotitalouksille, että vaativaan ammattikäyttöön.

Ympäristöystävällisyys leimaa kaikkia tuotteitamme. Huomioimme tuotannossamme koko tuotteen elinkaaren. Tuotteemme valmistetaan pääosin kierrätetyistä tai uusiutuvista materiaaleista ja asianmukaisesti käsiteltynä tuotteiden sisältämät arvokkaat ainesosat voidaan käytön jälkeen taas palauttaa takaisin kiertoon.

Pyrimme jatkuvasti  kehittämään jo olemassa olevia tuotteitamme sekä uusia tuotteita markkinoiden muuttuviin tarpeisiin.

Kuivikkeet

Biokasvun kierrätysmateriaaleista valmistetut kuivikkeet ovat ekologinen ja edullinen valinta. Valmistamme kuivikkeita lemmikkieläimillesekä komposti- puucee – ja kuivakäymälöihin ja kompostointiin.

Maanparannus- ja kateaineet

Puiden, pensaiden, istutusten sekä kasvimaiden kattamiseen soveltuvat kateaineet ylläpitävät maan kosteutta, kiihdyttävät pieneliötoimintaa sekä estävät liettymistä ja pitävät kasvit siistinä runsaiden sateiden aikana.

Orgaaniset lannoitteet

Biokasvu Oy:ssä valmistetaan orgaanisia lannoitteita nurmikoiden, golfkenttien ja urheilualueiden hoitoon sekä Biopelto -lannoitetta ammattimaisen kasvinviljelyn tarpeisiin.

Rehuaineet

Tuotamme erilaisiin eläinten rehuihin soveltuvia, kotimaisia rehuraaka-aineita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kuivatut tai kypsennetyt viljat ja luomuviljatsekä viherjauho ja luomuviherjauho.

Öljyntorjunta- tuotteet

Erilaisten pienempien ja suurempien öljyvahinkojen riski on aina olemassa, kun öljypohjaisia aineita käytetään liikenteessä ja teollisuudessa niin vesillä kuin maallakin.